Sétarepülés

Életre szóló repülési élményre vágyik vagy ilyet szeretne ajándékozni?
Keressen minket bátran, örömmel állunk rendelkezésére!

A dél-dunántúli Tolna megye székhelyéhez, Szekszárdhoz közeli őcsényi repülőtéren működő Őcsényi Repülőklub – arra alkalmas időjárás esetén – tavasztól őszig, a hét minden napján sok szeretettel várja a sétarepülés iránt érdeklődő kedves vendégeit egy kellemes kis örömrepülésre! És, ha tetszett a repülés, akár pilótaképzésre is!

Születésnapra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra, családi ünnepekre vagy egyéb alkalmakkor lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, ügyfeleit ajándék sétarepüléssel!

A sétarepülésre a repülőklub tulajdonában lévő, az alábbi fotón látható, amerikai gyártmányú, 4 üléses, Cessna 172 típusú, könnyű sportrepülőgéppel kínálkozik lehetőség.

A sétarepülés ára: 1500 Ft/perc (az utasok számától függetlenül)
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő

(A feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak. Utoljára frissítve: 2019.12.31.)

Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei (Szekszárd és borvidéke vagy a Szálkai tó, illetve a Gemenci erdő és a Duna) is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre. Magyarország teljes területén bárhová, akár a Balatonhoz vagy az ország egyéb nevezetes pontjaihoz, illetve légitaxi szolgáltatásunk keretein belül más repülőterekre is örömmel elrepítjük. Légifotózást is vállalunk.

Érdeklődés esetén kérjük, bátran hívjon minket az alábbi telefonszámokon örömmel válaszolunk a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére:

Telefonszám: +36 30 661 8116
E-mail cím: info@ocsenyirepuloklub.hu

A repülőtér megközelíthetősége: Őcsény Repülőtér

A repülésről Full HD (1080p) felbontású élményvideó készítését is vállaljuk!
Ezt emlékként megőrizheti vagy ajándékba adhatja szeretteinek. Ízelítőül néhány ilyen videó:

A repülőtér megközelíthetősége: