Sétarepülés

Életre szóló repülési élményre vágyik vagy ilyet szeretne ajándékozni?
Keressen minket bátran, örömmel állunk rendelkezésére!

Az őcsényi repülőtéren működő Őcsényi Repülőklub – arra alkalmas időjárás esetén – tavasztól őszig, a hét minden napján sok szeretettel várja a sétarepülés iránt érdeklődő kedves vendégeit egy kellemes kis örömrepülésre! És, ha tetszett a repülés, akár pilótaképzésre is!

Születésnapra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra, családi ünnepekre vagy egyéb alkalmakkor lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, ügyfeleit ajándék sétarepüléssel!

A sétarepülésre a repülőklub tulajdonában lévő, az alábbi fotón látható, amerikai gyártmányú, 4 üléses, Cessna 172 típusú, könnyű sportrepülőgéppel kínálkozik lehetőség.

A sétarepülés ára: 1500 Ft/perc (az utasok számától függetlenül)
Az egyszerre szállítható utasok maximális száma: 3 fő

(A feltüntetett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak. Utoljára frissítve: 2019.12.31.)

Általánosságában elmondható, hogy 10-15 perc már elég arra, hogy ízelítőt adjon a repülés szépségeiből. Ennyi idő alatt a környék nevezetességei is megtekinthetők a levegőből. Természetesen ennél hosszabb idejű repülések esetén is örömmel állunk rendelkezésre.

Érdeklődés esetén kérjük, bátran hívjon minket az alábbi telefonszámokon örömmel válaszolunk a repüléssel kapcsolatos bármely kérdésére:

Telefonszám: +36 30 552 6759
E-mail cím: info@ocsenyirepuloklub.hu

A repülőtér megközelíthetősége: Őcsény Repülőtér

A repülőtér megközelíthetősége: